Rafaël
Christine Otten

Rafaël

Rafaël is het waargebeurde verhaal van twee geliefden die er alles voor overhebben om bij elkaar en bij hun kind te zijn. Een spannend en actueel boek over grenzen, dromen, wilskracht – en liefde die regels, landsgrenzen en zelfs gevangenismuren overstijgt.

Rafaël is het waargebeurde verhaal van twee geliefden die er alles voor over hebben om bij elkaar en bij hun kind te zijn. Een spannend en actueel boek over grenzen, dromen, wilskracht – en liefde die regels, landsgrenzen en zelfs gevangenismuren overstijgt.

De Brabantse kapster Winny en de Tunesiër Nizar worden verliefd en trouwen. Ze wonen in Tunesië en verwachten een kind. Dan breekt de Jasmijnrevolutie uit en is het oorlog in hun buurt. Winny vertrekt naar Nederland om te bevallen. Intussen sluit Europa de grenzen voor immigranten uit Noord-Afrika. Maar Nizar wil koste wat het kost bij de geboorte van zijn kind zijn en met gevaar voor eigen leven probeert hij

via Lampedusa naar het noorden te ontkomen.

Betel het boek

Berichten

Blijf op de hoogte over de laatste nieuwsfeiten, presentaties en mediaoptredens.

Het verhaal van Rafaël komt nu ook in de bioscopen.

In 2017 wordt Rafaël is verfilmd. Bekijk de trailer van Rafaël (Rinkelfilm, geregisseerd door Ben Somboogaard. Italiaan, Belgisch, Nederlandse co-prodruktie).